fredag 12 juni 2009

Torsdags rajtantajtan på Sveriges Ambassad med fortsättning.


Här har vi Stefan Holm som konferencier. Det började trevligt med lite mat o lite vin. Sedan kom en äldre SFP politiker och började med att tacka Lilla onsdag. Sen tog politikern lite tibaks det med att säga att Lilla onsdag är dåligt. Det är så dåligt så det bli bra. (ni måste tänka er att denna politiker är väldigt rund om fötterna o lullig och kvinna) Sen upprepade hon att Lilla onsdag är så dåligt så det blir bra 4 gånger. Jag tackade som den artiga och väl uppfostrade pojken jag är. 
Sedan gick jag och Peppe och Magnus till Rafla och drack lite vin och snacka allt mellan himmel och jord men mest varför de skall gifta sig.
Eftersom Peppe och Magnus är arbetande människor så gick de förståndigt nog hem men då började jag vara i SFP politikerns promillehalt och jag fick för mig att jag skulle fortsätta att festa lite. Vilket jag gjorde. Och med besked för jag har fyllekockat bacon och ägg som är så gott klockan 3:00 på natten och sedan har jag somnat i soffan. I dag blir det fortsättning för i dag har jag Teaterhögskolans kursträff. Det är 10 år sedan vi gick ut skolan. Hej hej förståndiga människor.

3 kommentarer:

  1. Det BÄSTA är nattmat när man kommer hem full som en sfp politiker. Vissa nätter önskar jag att jag inte var vegetarian och således hade ett paket bacon i kylskåpet.

    SvaraRadera
  2. Håper bare du husket å slå av komfyren før du sovnet i sofan....

    SvaraRadera