tisdag 23 juni 2009

Araber vs Amerika

Har börjat läsa på en ny bok. som heter Flickorna från Riyahd. Den handlar om unga arabiska kvinnor och män. Kom plötsligt att tänka på när jag var i Quatar och denna låt spelades hela tiden. Vi var ute och åka i öknen och vår chaufför älskade allt som var från Amerika i musikväg. Denna hörde vi säkert som var tredje låt i öknen. Enjoy!


4 kommentarer:

 1. fan vad tråkigt då alla är ute i solen och ingen kommenterar på bloggen. läste flickorna i riyadh i våras och blev lite sugen på att läsa om den nu i sommar.

  SvaraRadera
 2. Ja, ingen vill kommentera nåt. I lost my blogg hype.
  men gillar boken och Nesser var också bra. tydligen har den gjorts till film också i Sverige. Kolla trailern men tror inte den kan övervinna boken.

  SvaraRadera
 3. Stämningen är väldigt speciell, på ett bra sätt, i filmatiseringen av "Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö". Så den funkar helt ok som film också. Kanske en stark 3, lite beroende på hur snobbig man är med betygen.

  SvaraRadera
 4. Ahh, Sköld min gamle vän! kanske den snart kommer på dvd så kan man hyra den och se Helena av Sandbergs bröst! De får 5 rattar av mig.

  SvaraRadera