måndag 27 april 2009

Stockholm här kommer jag.

Den som vill se mig uppträda i Stockholm denna vecka har verkligen tur. Tisdag till fredag jobbar jag på Norra Brunn och på onsdag gigar jag också på Syster och bror. Jessus, rena rama julafton för alla som tycker om att titta på en blyg finlandssvensk stå på en scen och tala om sig själv blandat med snusk. Varmt välkomna.

9 kommentarer:

 1. :o God jul, isåfall!

  SvaraRadera
 2. Hej tänkte bara säga att du måste se till att vara superbra på parlamentet i veckan, för jag och min kompis kommer ända från Skellefteå för att se dej :D

  SvaraRadera
 3. Jamen, sån tur att man precis tagit sig över den östra sjön då. Det får bli Norra Brunn ikväll.

  SvaraRadera
 4. Ahh, synd att man inte är storstadsbo, då hade jag kommit och kollat och fnissat lite. Exakt vad menar du med blyg..?

  SvaraRadera
 5. Till Lisa: Det är klart jag är. Ifall jag inte suger elefantballe.
  Till Inka: Ja, vilken tur.
  Till Marie: Exakt vad menar du med blyg? Blyg som i blyg. Det är väl inte så konstigt att jag är blyg?

  SvaraRadera
 6. hahah jag kommer nog tycka du är bäst även om du mot förmodan skulle suga elefantballe..

  SvaraRadera
 7. Marie: "Blyghet är en känsla som innebär osäkerhet inom socialt umgänge med andra individer. Blyga människor försöker att hålla sig i bakgrunden och synas så lite som möjligt och tycker oftast det är jobbigt när för mycket uppmärksamhet riktas emot dem.

  Senare forskning har visat att man även kan prata om "positiv blyghet", där osäkerheten inom sociala sammanhang är en försvarsmekanism för att inte i onödan väcka uppmärksamhet som kan leda till socialt utanförskap." sa Wikipedia.

  SvaraRadera
 8. Nä, det är inte konstigt (bara liite..) att du är blyg. Jag tyckte bara att blyga människor håller sig i bakgrunden och vill inte synas och att det är jobbigt med att stå i centrum.. Men jag har ofta fel! Väldigt ofta. Fast jag är snäll..

  SvaraRadera