söndag 26 april 2009

lite deleted scenes från Lilla onsdag.


Här var vi på Strömsö. 
Dan Bäckman (Felix Herngren) jobbar så att han går på impulser och då är det bara att följa med. Ibland blir det gudomligt roligt och ibland bara konstigt. Men det blev mycket skratt under inspelningen just eftersom man aldrig visste vad Dan kommer att säga eller göra. På slutet så hör man mig, Erik Saanila (kamera), Anna Blom (ljud) och Thomas Perret brista ut i skratt. En stor kram går ju naturligtvis till Lee Esselström som ställde upp och som var fantastisk just för att hon var sig själv!
Orsaken att pysselhörnan inte kom med i själva programmet var att vi helt enkelt hade för mycket material från Strömsö. Men vackert så. Nu får ni se det på bloggen istället. Lilla onsdag börjar som jag skrivit förut nu på tisdag kl 21:30 på FST5 kanalen. Men kom ihåg det är en talkshow med sketcher och inte tvärtom!

5 kommentarer:

 1. Fan att man bor i Sverige! Lilla Onsdag verkar ju vara en jäkligt program! får be min vän som bor i Nykaabi att spela in det åt mig!

  SvaraRadera
 2. Ja, de får du göra eller kolla det på yles hemsidor. Det kommer att finnas där också typ 30 minuter efter att programmet sänts... eller någo liknande. Tror också den kommer gå på den där finska kanalen som syns i sverige. men det är mer än jag vet. jag bara tror.
  Förövrigt var det kul att höra någon säga "fan att man bor i Sverige" Det brukar vara tvärtom.

  SvaraRadera
 3. Mun mielestä on tylsää kun asut Ruotsissa :(
  mutta odotan Lilla onsdag-ohjelmaa innolla kiva nähdä sua piiitkästä aikaa telkkarissa ja lupaan sulle että katson jokaisen jakson ja otan videolle! :)

  hyvää kevään jatkoa ja oikein ihanaa kesän odotusta ja toivottavasti nähdään kesän aikana!

  - Riikka

  - Riikka

  SvaraRadera
 4. Det är ju lite underligt att vi kommunicerar så här, men är du i stan imorgon?

  SvaraRadera
 5. Jag skall åka till Stockholm i morgon. Fick precis en biljett till Helsingfors-Stockholm Zeppelinaren.

  SvaraRadera