tisdag 3 februari 2009

Lilla onsdag "Today"och så här såg det ut idag den 3 februari. Lite mera hår på Thomas huvud men annars samma glada min och koncentration. Arkiv resan var inte lika givande som första dagen. Vi kollade idag på gamla "Bosses Bio" program. Och det slående är att det var lika tråkigt då som idag att lyssna på okända människor berätta deras åsikter om filmer. Det är lika andefattigt som att lyssna på någon som beskriver sina drömmar, titta på fotografier av andras husdjur eller förklara till rikssvenskar varför man kan så bra svenska.

Däremot var "Böj och Töj" ett höjdar program. Två äldre damer som strechar och gör avslappningsrörelser. Det borde ges ut på dvd till alla som röker bong eller använder morfin. Är osäker om vi kommer kunna använda något av det. Här en bild 
på GILF jumppa.

Dessutom har vi klippt och redigerat Henrik Schyfferts klipp. Eller 2 av 3 fixade vi idag. I morgon den tredje. Det verkar jäkligt bra. Bra fiilis helt enkelt. 

Ganska mycket nu med "Lilla onsdag", "Roast på Berns" och snart med Björn Gustafsson till Vasa och Lappfjärd. Vi skall också filma in till "Lilla onsdag" med samme Björn. Kan bli kul.

Såg också att Tom Sjöbergs porrshop har REA. Betyder det att porr som ingen vill ha får man nu jäkligt billigt? 2 kommentarer:

  1. "Såg också att Tom Sjöbergs porrshop har REA. Betyder det att porr som ingen vill ha får man nu jäkligt billigt?"

    Den är säkert som alla andra reor. Det finns inget för oss i normal storlek, bara XS, XSS, XL och XXL -grejer, och i förra säsongens färger dessutom.

    SvaraRadera