måndag 2 februari 2009

Lilla onsdag "The Beginning"


Detta var första dagen på jobbet kan man säga. 2 juli 2008 började vi samla arkivmaterial till Lilla onsdag. Jesus Kristus så mycket program som FST producerat genom åren. Här sitter jag med Thomas Perret i morgon igen. Då skall vi glutta på program som "Böj och Töj" och "Bosses Bio". "Böj och Töj" var någonslags jumppa program på FST. Hittils har vi plöjt igenom mästerverk som Söndagsöppet, CC men inte röra, Skepp o Skåj, Antikbörsen och ishockey matcher från 70 och 80 -talet. Bl.a. har jag gjort directors commentary på en del av dem och andra har vi bara "pimpat" upp. Det har nog gjorts mer obskyra program på FST men de är så wierda och sävliga så man kan liksom inte göra dem roligare. Vi började alltså i somras med att samla in program från arkiven men sedan blev det en naturlig paus när jag åkte till Stockholm för att förverkliga mig själv men 7 januari kom vi igång igen.

Vi har nu klippt alla Dan Bäckman avsnitt som vi filmade med Felix Herngren och de är väldigt underhållande. I synnerhet avsnitten där Dan Bäckman besöker Strömsö och Radio X3M kommer bli någonting av det roligaste som medvetet visats på FST. Som bäst klipper vi vad vi filmade in med Henrik Schyffert i Vasa och Helsingfors förra veckoslutet.  

Nu bläddrar jag igenom alla welhos kanaler eftersom de visas gratis i 2 dagar. Saakeli, vad det finns kanaler som inte intresserar mig. Måste riktigt titta på dem. Håll tummarna för att "Böj och Töj" är ett bra program så vi kan ta med det i Lilla onsdag.

4 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte, jag bara taggar din blogg med ett unikt nyckelord så kan jag sen i efterhand googla på "kuken" och kolla på vilka alla ställen på Internet jag kommenterat.

    SvaraRadera