fredag 4 september 2009

Är nu i Kuopio men igår

i Joensuu fick jag någonslags flashback från 70-talets Finland. Vi var och åt på en Ungersk restaurang och den maten var precis som om den var tagen från matreceptsidan ur en finsk tidskrift från 1977.
Kalvlägg med gräddig surkålssås. Bon appetit!

6 kommentarer:

  1. Kokt potatis och kokta morötter, känns igen som hemma :)

    SvaraRadera
  2. Road kill. Man vill inte titta rakt på det, men kan samtidigt inte hålla ögonen borta.

    Förresten är du ett riktigt snyggo i dina nya brills.

    SvaraRadera
  3. Tanja: Tyvärr eller hur?
    Peppe: Exakt så var det. Jag gillar mina nya brills så tack Jeanette.

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Men jag gillar kokta morötter! :)
    /Tanja

    SvaraRadera
  6. Grattis. Du kommer älska den ungerska restaurangen i Joensuu.

    SvaraRadera