lördag 26 september 2009

Kvällen

Var bra och Doug var jäkligt bra. Men jag har en känsla att alla inte förstår hur bra Doug Stanhope är. Och ja, jag vet att jag är yrkesskadad eftersom jag är en storkonsument av stand-up comedy. Men det han gör är något som du inte kan se någon annan komiker göra. De flesta tänker: en komiker från amerika det måste vara bra eftersom de amerikanska komikerna jag sett på youtube imiterar och dansar. Detta är nästa nivå. Doug Stanhope är nästa nivå av comedy. Det vad det också i bästa fall kan vara. Det vad det en dag kommer att bli. Jag är väldigt lycklig att jag får ta del av detta spektakel och om någon är i Åbo imorgon så kom för Guds skull och kolla.

Over and Out.

3 kommentarer:

 1. Min bästa kompis är på väg till Helsingfors och kommer fram imorrn,jag sa åt henne att köpa muninklubbor,finskt rågbröd och ta med dig till Sverige igen! Längtar till nästa roast!

  SvaraRadera
 2. Ok. Vad är muninklubbor? Är det någonslags valhallagodis?

  SvaraRadera
 3. Nähä,bara vanliga godisklubbor med muumin på,förbaskat goda,men dyra 3 € styck! ;) håller mig till sprit när det kommer till saker som är dåliga för en. Arslet till bästa vän kunde inte ta sig till Stockmann,fastän hon var i Helsingfors i över 8 timmar,och inget rågbröd fick man inte heller :(
  Kollade nyss på Roasten av Henrik Schyffert,vad segt det gick för dig när du skulle roasta.

  SvaraRadera