tisdag 16 juni 2009

Nu var det slut.

Sista Lilla onsdag sändes för en timme sedan. Nu känns det lite vemodigt faktiskt. Det var ett roligt projekt och både jag och Thomas har lärt oss mycket om hur man gör TV när man gör allt själv. Men det ser ut som om vi får en andra säsong så på det sättet behöver vi inte skicka Lilla onsdag till den finlandsvenska tv-programhimmelen där Morjens, Ögonaböj och TV serien 16 vilar.
Här är vår logga:

Fanns ju liksom en finlandssvensk idé med den. Treenighetskyrkan i Vasa, Domkyrkan och Yle i H:fors och Åbo slott. För er som missade.

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. i ett avsnitt undrade du varför flyttar folk inte bort från midsomer... hade själv tänkt på samma sak. om det kunde man görä en rolig skecth..

  Why do you still live here in Midsomer, it is quite dangerous here?

  - Well, its a lovely place, although every week someone dies a horrible death. Mostly I stay because of the wonderful people, they are so nice, even though half of them are murderers. Wouldn't live anywhere else in the world!

  Midsomer - euthanasia-friendly community. Come here to die!

  SvaraRadera
 3. Tack för ett fittigt roligt program!! Johan

  SvaraRadera
 4. Hihi jag drömde att jag var på prao hos/med dig inatt, blev skitbesviken när jag vaknade och insåg att det bara var en dröm :(
  Men du ska ha en skön midsommar André :)
  puss&kram

  SvaraRadera
 5. Till Petteri: Bra idé skull också fungera med ystad.
  Till forssellj: Fittigt jees.
  Till Johanna: Ha du också en skön midsommar.

  SvaraRadera