måndag 1 juni 2009

Bildkavalkad

Jason Rouse. Giggade alltså med Mårten Andersson, Özz Nujen och Jason på Raw fredag och lördag. Det var jäkligt bra shower.


En glad kurd är en bra kurd. 
Jag har alltid tyckt att jag har ganska lurviga ben men sedan träffade jag Özz. 

Jag har alltid tyckt att jag har ganska lurviga ben men sedan träffade jag Özz. 

En kurd till  som hette Darin. (heter väl det fortfarande) Han gjorde ett suprice uppträdande på fredagen. Med sin radio hit. (otrolig hit för jag minns varken vad den hette eller hur den gick)

På lördagen var min kompis och min ungdomsidol Fredde Granberg och kollade. Det var han som var med i Ronny och Ragge i tiderna. Vi drack lite öl och myste så där som man bara kan mysa män emellan när man är i Sverige.

Så ett lyckligt veckoslut med två goa gig och mycket festande. Nice bananas. Tack till alla som kom och kollade på Raw. Over and out!

5 kommentarer:

 1. usch va du e söt andré! vill bara komma dit å mysa jag med! ;)
  puss&kram

  SvaraRadera
 2. Tack för showen! Jag var o kollade på lördagen och det var grymt!

  SvaraRadera
 3. Tack för en bra show i lördags! Innehöll ju en hel del överraskningar även utan Darin... Ha det bra och hoppas få se dig i Stockholm snart igen!

  SvaraRadera
 4. Va sexy legs, grrau! Varför Darin deltog inte i era kärlekfulla sessioner? Å andra sidan hut kan jag egentligen veta vad hände utanför kameran.. Kul att du hade ett härlig veckoslut och gigs gick bra. Det skulle vara så cool att se din stand-up live! Breathing Your Love, kanske? Darins låt, jag menar.

  SvaraRadera
 5. Tack för kommentarerna. ich liebe er.

  SvaraRadera