tisdag 21 februari 2012

Ikväll kl 21:30 på FST5 kanalen!

6 kommentarer:

 1. Skulle det vara möjligt att övertala YLE att låta avsnitten ligga kvar lite längre på Arenan? Jag brukar se programmet då det sänds, men de bästa sketcherna vill man ju se många gånger! Om det inte går, kunde man då ladda upp dem på YouTube? Jag har otaliga gånger skrattat åt Hanken-TF referatet som funiits på YouTube en längre tid och jag tror att många andra även skulle se flera klipp! Saknar främst klipp som MinMorgon-parodierna och klippet då Choko Lindgren(?) refererar löpningen...

  För övrigt vill jag tacka för ett bra program och många skratt. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. Lennart: Det e i inte i Yles händer. De har gjort en kakka deal med Gramex o Teosto. De får inte visa riktigt någo över än vecka om det inte e specifikt yles eget program. vilket sällan någonting är nuförtiden. Jag vill ju inte lägga upp lilla onsdags sketcher på youtube eftersom de på ett sätt är min arbetsgivare men har inget emot om nån annan gör det. Men ingen lägger upp någo klipp. Men vet inte varför ingen lägger upp dem?. Ifjol lades det mera klipp upp av privatpersoner. I år har vi fler tittare? You do the math? Fatar nada.
  Men tackar för att du gillar o det värmer. allt gott
  -a

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så man blir inte åtalad om man skulle lägga upp ett avsnitt på YouTube?

   Radera
 3. Diggade Östersjöprojektet speciellt. Sonja är hot, men det får man väl inte säga om en feminist?

  Lennart: det finns en tjänst som heter TV-kaista, och där finns programmen i två veckor, och du kan ladda ner dem till din egen dator.

  SvaraRadera
 4. henrik: hela avsnitt tror jag kanske att någon säger till om men sketcher o så har inte varit ett problem.

  Tv-kaista var nytt för mig. tack!

  SvaraRadera