torsdag 5 januari 2012

Fråga!

Jag och Stan har en fråga. Har vi drömt eller var det så att på -70 talet i Helsingfors så fanns det porrtidningar hos herrfrisörerna? Nu vet jag att de flesta som läser denna blogg är födda på -80 och 90talet men kan ni inte fråga era föräldrar. Vi tänkte tala om det i vår show men ifall det inte stämmer så känns det kanske som att vi fejdar bort det! Tack på förhand!

4 kommentarer:

 1. Hörde av en bekant att han stötte på fenomenet på 2000-talet hos en herrfrisör på Mannerheimvägen (!!)

  SvaraRadera
 2. haha,stämmer,,,var alltid med min far till frisören och minns att han alltid liksom serverade far tidningarna ...de andra låg på bordet, kalle anka som jag läste odyl, men herrtidnngarna hämtades fram...hahaha. minns att jag tyckte de såg så trevliga ut, bruna kroppar rullade i sand...hahaha

  SvaraRadera
 3. Tycker ni är ganska modiga om ni litar på Internet...

  SvaraRadera
 4. Herrtidningarna var betydligt snällare då också vad jag förstått. Topless för det mesta och lite nakna kvinnor i poseringar. Jag tror dessa fallit bort i och med att tidningarna idag inte visar annat än brutala sex-scener med champagneflaskor i röven och stora exploderande rutor på framsidan som det står "PILLU" och "MELA" på. Altså eller så har jag hört.

  SvaraRadera