torsdag 7 juli 2011

Ahh tillbaka i Helsingfors. Östersjöns pärla.

Jag var och fick mig en sommarfrisyr idag. Det känns skönt. Nu kommer jag lägga allt för mycket schampo i håret men sedan lär jag mig att inte lägga i för mycket.

7 kommentarer:

 1. Snyggt! Riktig sommmar-fiilis :). När du köper schampo så välj då ett som inte innehåller varken sulfater eller parabener...orsakar håravfall och allt annat skit. Info från säker källa.

  SvaraRadera
 2. Anne-mari: Hur vet man det? står det på flaskorna eller?

  SvaraRadera
 3. Japp det gör det. Tips på jättebra hårvårdsserie (tips till tjejen din också); Simply Organic. Innehåller inget skit, doftar jättegott och är super för håret. Älskar den serien. Dyr men väl värt pengarna anytime!
  Annars är det bara att googla på sulfat och parabenfritt schampo så får du napp lite var som och hur som.

  SvaraRadera
 4. Många gillar inte sulfatfritt schampo eftersom det är sulfatet som gör attt det löddrar. Men det fungerar finfint utan också om man schamponerar två gånger. Dessutom finns det många serier (bl a den jag tipsade om) som har funnit naturliga ersättare för sulfatet och då löddrar det utav helvete i alla fall :).
  Vad gäller parabener så har allt fler hudvårdsprodukter börjat marknadsföras som parabenfria (speciellt på apoteket) eftersom parabener kan irritera och ge kraftiga utslag. Betänk då att även hårbotten är hud...

  SvaraRadera
 5. Tack för tipsen. Jag skall kolla nästa gång jag handlar. Har annars väldigt torrt hårbotten så kanske sånt schampo hjälper!

  SvaraRadera
 6. Absolut gör den det. Välj då sorten som heter moisture rich. Den är till för just behandling av torr skalp/hårbotten/hår. Det är den jag använder. Suverän! Jag beställer schampo via nätet eftersom jag endast funnit den i en enda fysisk butik.

  SvaraRadera
 7. Vilken fin och fluffig sommarfrisyr.

  SvaraRadera