onsdag 1 juni 2011

Just nu läser jag en riktigt klassiker.

Fattar inte att jag inte läst den tidigare. Har läst nästan halva och den är faktiskt sjukt bra. Jag känner igen mig flera gånger. Jag gillar också språket. Nå, kan berätta mera när jag läst den klart. Har ni läst den och vad tyckte ni?

5 kommentarer:

 1. Jag har läst den för länge sen och älskade den! Men nu håller jag som bäst på och läser the Dreamcatcher, skriven av J.D. Salingers dotter om hennes barndom. Jätteintressant! Så nu fick jag lust att läsa om The catcher in the rye, på engelska denna gång. Jag köpte också Franny and Zooey på Hagelstams för inte så länge sen. Det blir en Salinger sommar för min del helt tydligt!

  SvaraRadera
 2. Joh, det var super! Och jag älskar allt som gäller Dostojevski.

  Marjaana

  SvaraRadera
 3. Softy: Låter bra. Jag köpte den nu i amerika och titeln har man ju hört tusen gånger men aldrig läst den. Känner inte till J.D Salinger heller.

  Marjaana: Har bara läst brott och straff. Men det gjorde jag på finska. Den var helt super.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte själv läst den, men läser gärna vad du har att säga om boken när du är färdig. Har nyligen läst flera elevkommentarer om den som påminde lite för mycket om wikipedia...

  SvaraRadera
 5. hakuna: ha ha. Jag skall säga vad jag digga sen när jag läst klart. har inte vågat använda wiki eftersom jag inte vill ha spoilers.

  SvaraRadera