onsdag 23 februari 2011

Dagens journalister. Varför skall jag göra deras jobb?

Hej André!

I varje nummer har vi ett moment som heter "10 saker du inte visste om..." med en svensk, aktuell person – och eftersom du är ny programledare för "Ballar av stål" vill våra läsare förstås veta 10 saker om dig till nästa nummer!

Det ska vara 10, gärna lite oväntade och roliga, punkter på ungefär tre meningar vardera. Antingen kan du mejla över en lista, eller så ringer jag upp dig för att höra vilka 10 saker du valt.

Vad säger du?

Vänliga hälsningar,
XX XX
reporter på Aftonbladets fredagsbilaga Klick!

8 kommentarer:

 1. Oj, de e ju no ti va lite lat de.

  SvaraRadera
 2. Never ever?
  Vaikka jos olet kovin kiltti ihminen - niiko suomalaiset tuppaa tällaisissa jutuissa olemaan - puret tietysti hammasta ja teet vaan...
  -H-

  SvaraRadera
 3. Detta kan ju tolkas lite hur man själv vill. Man kan ju se det som lathet från deras sida eller så kan man se det sympatiska i det hela; att de faktiskt erbjuder dig att själv sätta dina egna (riktiga och sanna!) ord på pränt. Fast det kvittar väl vad du än svarar (om du svarar) dem, de lär ju rewrite hela skiten i alla fall och hitta på en massa snaskigt, typ:

  ....jag (du) är egentligen aptrist.
  ....jag (du) finns inte på riktigt utan är bara en illusion.
  ....jag (du) är en egentligen en av finska tomtens utsända nissar från Rovaniemi, undercover, som ska undersöka vilka dumma jävlar som förtjänar några julklappar = ingen på Klick i alla fall!

  Blir ju kul för oss, dina trogna fans, OM du väljer att svara. Alltid lika kul att få veta saker som man inte visste. :)

  SvaraRadera
 4. Men André har du läst Aftonbladet? Med tanke på hur det ser ut när deras journalister varit framme och hamrat på tangentbordet skulle det bara kunna bli en kvalitetshöjning om man delegerade artikelförfattandet till komiker, lågstadielärare eller varför inte badvakter.
  Så går det när man har chefredaktörer som uppfinner egna ordspråk och snackar om att sätta den heta katten på bordet.

  SvaraRadera
 5. Det är bara att du skickar en räkning tillsammans med svaren. "Hej, här är 10 roliga fakta om mig. Min taxa är X kronor i timmen och jag använde X timmar till att skriva det här, här är räkningen, tjolahopp hej hälsningar André!"

  SvaraRadera
 6. Skriv det tråkigaste punkterna du kan hitta på.

  1. Jag är från Sibbo

  2 Jag tycker om att spika, men det ska vara galvad fyrtum, annars får det vara.

  3 Jag saknar karbonpapper, det var som, hur ska jag säga.. trevligt

  4 Jag steker helst kantareller i smör

  5 Jag har aldrig ridit på en häst

  6 En gång träffade jag en man som hette Sven

  7 För att peppa mig själv brukar jag göra en pistol av min hand framför spegeln och blinka till med ena ögat mot mig själv.

  8 Jag har varit förkyld men nu är jag på bättringsvägen

  9 jag har ingenting emot samer

  10 Senast när jag landade i Stockholm fick jag ett välkomst-sms av Telia, det var trevligt.

  SvaraRadera
 7. Tack för alla fina tips. Jag avstod dock från intervjun.

  SvaraRadera