tisdag 7 december 2010

Ett litet klipp från RAW.


Jag körde arton minuter men det kom med bara lite på 6 minuter. Lite synd för det fanns så sjukt mycket bättre skämt tyckte jag. men men håll till godo!

13 kommentarer:

 1. Läste din text där på sidan. Jag är öppen för nya idéer och jobbar på en grej som jag sku villa blanda in dig i. Har du en mejl adress man får skicka mera info till?

  SvaraRadera
 2. Eeeey mannen, så feett! Du är AWESOME! Hälsningar från en Vasabo som flyttat till Malmö.

  SvaraRadera
 3. Stå i ett hörn och stirra ner i golvet-metoden har jag försökt använda på krogarna i åratal, funkar nog inte ;)

  SvaraRadera
 4. Kiri: Vilken sida och vilken text? Adda mig på facebook så kan du berätta.

  Malin: Hejsan. Hoppas Malmö e snäll mot dig.

  Anonym: Rafa som i?

  Fager Dam: Nej, det e dåligt faktiskt.

  SvaraRadera
 5. Fan vad roligt med discodansen du kan verkligen dansa ju. Mina kompisar + jag som såg dig i lördags tyckte du var svinbra, härligt! En av oss drack sig stum likt en vickande autist - hon fick inget ragg.

  SvaraRadera
 6. Anna: Tack, det var sjukt kul på Brunnen. Roligt att ni kom o kollade.

  SvaraRadera
 7. Fortsätter på det här med Norra Brunn. Innan vi gick ut diskuterade vi (finlandssvenskorna) om man någonsin ger stand-upare blommor efter ett gig. Går man på en musical så står ju minsann huvudartisten där med en kvast i handen efteråt.

  SvaraRadera
 8. Malin: Det händer nog väldigt sällan (läs: aldrig). Dom gånger jag fått en kvast har jag alltid gett den till receptionisten.

  SvaraRadera
 9. Vilken tur att vi då inte köpte någon kvast, vi funderade på en burk med plommonsylt eftersom det var det enda vi hade på hotellrummet och lite rödvinsskvättar. Vilket hade du hellre velat ha?

  SvaraRadera
 10. mehh...accept my friend request då :) och texten på sidan jag syftade till är din presentation här till höger, med rubriken "Om mig" :)

  SvaraRadera
 11. Shit vad bra!!! H. en sibbobo :)

  SvaraRadera
 12. Om jag ser dig ute i svängarna, stående i ett hörn med en öl så skall jag komma och säga hej... Om du lovar att komma och dansa :)


  H. En inte så bra dansare

  SvaraRadera