tisdag 9 november 2010

En tisdag i november.

Har skrivit lite standup, postat brev, haft arbetssamtal och för en stund sedan tackade jag nej till Lets Dance! Hur var er tisdag?

10 kommentarer:

 1. Jobbat och surfar in på din blogg från telefonen när det blev tråkigt på arbetet, dansat runt i snöslask i stan, tittat in i en stängd golvbutik och sen spontanshoppat en tvättmaskin. Nu t-bana. Jävligt sexig tisdag för min del!

  SvaraRadera
 2. Min tisdag är en av de bästa tisdagar nånsinn!!! :D När jag kom hem fick jag syn på paketet med The Poodles live-dvd och när jag satte mig och tittade på den fick jag se mig själv flera gånger! :D En riktig överraskning var att jag är med som mest när de snackar om "godishyllan", som de kallar de fem första raderna för, eftersom det alltid är fullt med snygga tjejer där. Jag är såååå lycklig!!! :D

  SvaraRadera
 3. Har haft ännu en underbar dag på mitt nya jobb. Sitter och tar emot samtal från Norge och svarar på frågor om torketromler, stövsuger och oppvaskmaskiner :) Ska snart leda ett yogapass på Friskis och sen blir det té och bok under filt! En alldeles lagom tisdag =)

  SvaraRadera
 4. Anna: Härligt med spontanshopping.

  Johanna: Vad kul! Grattis.

  Mayumi: Låter passligt.

  SvaraRadera
 5. Åh, jag hade ääälskat att se dig i Let´s dance!

  SvaraRadera
 6. När kommer Du till Göteborg nästa gång för att göra stand up?

  SvaraRadera
 7. Har ni Let´s dance i Finland också, eller var det här i Sv? Jag tror du hade gjort sjukt bra tv...Idol istället?

  SvaraRadera
 8. Anna: Vi har let´s dance i Finland. Har tackat nej till det också!

  SvaraRadera