måndag 29 mars 2010

Amerika!

Om två timmar skall jag åka till Amerika. Så kan hända att det blir mera sporadiskt bloggat en tid fram över. Eller så blir det tvärtom? Fan, hur skall jag veta? Men skall i alla fall till Florida och New Orleans. Så har ni tips som man måste göra på de ställena så skriv.

Hej hej nu bär det av!

12 kommentarer:

 1. Men du, nu blev jag uppriktigt avis :) Har gjort 2 roadtrips på västkusten och inåt landet men inte besökt Florida o New Orleans än. However, mitt bästa tips till dig är ändå att besöka en redig diner. Jänkarna kan det där med blaskigt kaffe och proteinrika frukostar ;) Och så hoppas jag att du ska bila mellan Florida och NO för det är det bästa sättet att uppleva landet på, enligt mitt tycke :) Trevlig resa!

  SvaraRadera
 2. Disneyland är väl i Florida? Raka vägen dit! :)

  SvaraRadera
 3. Har aldrig varit i New Orleans men jag skulle absolut försöka få plats på denna restaurang: http://www.chefpaul.com/site297.php

  Chef Paul är kungen av cajun mat (vilket alltså är det new orleanska köket ish).

  SvaraRadera
 4. I Key West kan man bo på en gammal bordell med världens trevligaste personal och god frukost och fin innergård. Och så kan man leta alligatorer på vägen dit.

  I Little Havanna i Miami finns det en enorm maskerad-affär. Enorm!

  SvaraRadera
 5. Hare så gött och hoppas du slapp sitta vid vingen denna gång!

  SvaraRadera
 6. Ät glass i amerika! där finns godaste glassen jag nånsin ätit:) Ha en trevlig semester och passa på att njuta ordentligt!

  SvaraRadera
 7. Du kan åka uppåt i landet så kan jag visa dig Niagrafallen :D Ha i alla fall en trevlig resa!

  SvaraRadera
 8. Om du är i Fort Lauderdale så måst du defenitivt shoppa på Sawgrass Mills outlet mall och så förståss kolla in alla flotta miljonärsvillor samt hälsa på P Diddy på Star Island..

  SvaraRadera
 9. TACK FÖR ALLA TIPSEN! Skall kolla upp lite.

  SvaraRadera
 10. Juu, Key West lönar det sig att besöka. Där kan man ta en titt på ett hus där Hemingwey bodde ett tag tillsammans med typ 30 katter. Miami förstås. Och Walt Disney studios kanske... indianpaikkona är nog kanske ett måste också!

  SvaraRadera
 11. Jag var i Key West i fjol. Vad är indianpaikkorna?

  SvaraRadera