torsdag 17 december 2009

Bevis på att jag såg Eddie Izzard i går!

Fan vad jävla bra den här mannen är. Satt på 8 raden så hade bra sikt. Det var skönt att det var en sal för 900 pers och inte 15.000 annars hade jag kollat showen från mega screens. Nu var man verkligen på hans gig.

Här är slutapplåderna efter encoren. Ni i Sverige och Norge som inte ännu har biljetter gå och se showen.

12 kommentarer:

 1. Visst var han ju jävligt bra. Det var helt otroligt att se honom live och såpass nära. Jag satt på rad 14 och kunde nästan känna hans andedräkt. Det har ju dock varit en massa arga människor som inte fick biljetter som tycker att han borde ha haft sin show på ett större ställe. Kanske sedan nästa gång..

  SvaraRadera
 2. Passion for food: Hellre att jag (min firma) tagit hit stora showen men det fanns ingen möjlighet till det. eftersom långtradarna med alla screens och ljudgrejer kommer i dag till sverige. De skulle inte ha hunnit hit. Så sjukt bra att Eddie kom fast han inte kunde ta hela sin show med sig. Jag tycker att det var trevligt. Nästa gång antagligen med hela mastodont showen.

  SvaraRadera
 3. Kung att du tog hit honom! Skall själv se Eddie i stockholm på lördagen, för då jag beställde biljetter fans väl inte Finland med i planerna?

  Tänker avbeställa alla utomlands showresor hedan efter och sedan istället vara jätte sur på dej för att U2 int kom heller till Finland.

  SvaraRadera
 4. Klaus Danger: Du kommer digga Izzard. Det var fittigt bra. Jo, det var mitt fel att U2 inte kommer hit. Men Bono är omöjlig.

  SvaraRadera
 5. O han som borde vara so pro bono?

  SvaraRadera
 6. Ok tack då vet man orsaken till varför han inte tog med sig hela showen. Fint att du fick hit honom. Han skrev ju på Twitter dessutom att han var nöjd över att han äntligen kom till Finland.

  SvaraRadera
 7. Han skrev: "Just taking off from Helsinki. Great gig last night. Glad to finally play Finland. Lots of snow"

  SvaraRadera
 8. Klaus Danger: Han är inte pro bono. jag tror han e lite gay för han sa att han var on the edge!

  SvaraRadera
 9. Izzard är den Gud han själv inte tror på!
  Det blir liksom inte bättre. He is the Master!

  SvaraRadera
 10. Måste säga att det var en smärre mindfuck att se dig traska omkring före showen. Att se på standup vid samma tillfälle som någon som man själv betalat för att se göra standup gör det hela lite meta.

  SvaraRadera