onsdag 21 mars 2012

Nu på lördag kl 20:30!

De tio budorden på Lilla teatern i Helsingfors. Nu kan du vinna biljetter. Jag lottar ut 6 st fribare. Antigen så kommer du med en kompis eller två eller så kommer du ensam. Motivera bara varför du vill komma och hur många du vill ta med dig. Om det bli 3 st som vill ta en person med så prioriterar ja dem. Men hur som.

11 kommentarer:

 1. Jag vill gärna ha tre fribiljetter, en till mig och två till mina kompisar från Helsingfors. Tänker visa en gång för alla vad sibbobor går för.

  SvaraRadera
 2. Själv har jag förstås redan sett showen men jag skulle vilja ge två biljetter åt min kompis som har cancer. Hon är otroligt omtänksam trots att alla andra klagar på allt onödigt och hon inte själv har det bra. Positivaste männskan i Finland och gav mig Kristina från Duvemåla -biljetter när hon själv var tvungen att jobba.

  SvaraRadera
 3. Jag vill vinna två biljetter, en till mig och en till min kompis Basse (hehe).

  Kalendern gapar tom på lördagen och det var länge sedan vi gjorde något kul bara vi två.

  SvaraRadera
 4. Oj snälla André!Den här Sibbo-bruttan skulle gärna vila komma!Jag är inte lastgammal ännu men jag är fast med 4 barn,hundar katter o en snäll man från morgon till kväll -7 dagar i veckan! Men nu på lördagen har jag träff i H:fors med 2 kompisar som jag känt hela livet men inte umgåtts med på 10 år och har programmet ännu öppet!

  SvaraRadera
 5. Var i distansförhållande med min Norska flickvän (FIN-NO) hela 2011. Under denna tid spenderade vi mycket tid på Skype. Jag klistrade otaliga mängder stand-up clips för att underhålla henne (och övertyga henne om hur JÄVLIGT roliga vi Finnar är...)
  Nu har hon äntligen flyttat till Finland och fått veta att vi inte egentligen är så jäkla kula.
  Dessutom orkar hon inte längre svara när mina vänner frågar om de har en oljefontän på bakgården i Norge.

  Ge oss två biljetter så slår vi två flugor i en smäll:
  1. Jag får behålla min jente
  2. Den glansiga bilden om Finland förvaras...Åtminstone en tid till.

  SvaraRadera
 6. Jag vill vinna 2 biljetter till mig och min bästa vän Joxi.

  Jag bor i Ingå, alltså bakom takana, och hon studerar i Helsingfors. Jag har inte sett henne på evigheter och vill därför överraska henne med något roligt.

  Snälla ge oss biljetterna så vi kan vara tillsammans igen.

  SvaraRadera
 7. Jag skulle gärna komma och se dig och Stan på scen. Jag har försökt hålla upp mina kunskaper i svenska med hjälp av din blogg och Lilla Onsdag. Det här skulle vara som en studieresa för mig. Tyvärr har jag har inga kompisar som förstår svenska, så jag skulle komma ensam.

  SvaraRadera
 8. Vi är ett par som har två underbara barn MEN som för tillfället har världens supertråts tänk dej en 1,5 åring och en 4 årig som gaddar ihop sig mot en! Du är chanslös. GAME OVER!!!Så om vi skulle få chansen att komma bort och få vara på tumis och vårda kärleken och få underhållnig av dej/er så skulle vi bli jätte tacksamma :)

  SvaraRadera
 9. Hejsan,

  Jag skulle gärna vilja ha 2 st biljetter; en till min syster och en till hennes finska pojkvän! Själv är jag som utbyteselev i Tyskland så kan leider nicht se "De tio budorden".

  Varför? För att jag förra julen fick reda på att vi är avlägsna släktingar (vilket innebär att om jag inte får biljetterna, kommer jag att bli sur, och då blir det familjebråk, som leder till att släktens balans rubbas och att vi alla dör).

  Jag och min syster har följt med med dej och sveriges stand-up i ~4 år (speciellt parlamentet) och tycker att det är superunderhållande :D vi är stora stand-up fans och jag vet att min syster skulle bli mycket glad över biljetterna!

  Jag har ingen aning om varför hon inte ännu har sett "de tio budorden"; Men jag räknar med att hon kanske då ser föreställningen det här veckoslutet, för nästa veckoslut reser hon hit till Tyskland och då kan hon berätta allt för mej. :-)
  (Pojkvännen är mycket intresserad av det svenska språket, så han skulle också glädja sej över en biljett)

  SvaraRadera
 10. Hejsan svejsan!

  Jag skulle gärna vilja ha 2 biljetter, en till mig och en till min pojkvän.
  Varför?
  Jag har försökt slippa fram och se på dina "gigs" en och en annan gång, men alltid har det av en eller annan orsak misslyckats. Om felet inte är internetet som strular, beror det på någon förbannad svininfluensa eller en farfar på sjukhus.
  Jag är dessutom Borgåbo och min pojkvän är från Tenala. Det säger väl i sig självt att vi behöver mer humor i livet... ;) + det skulle va en bra ursäkt för honom att faktiskt komma o hälsa på någon gång!

  SvaraRadera
 11. Hejsan,

  Jag skulle absolut villa ha två fribare till lördagen! Varför? För att få en ursäkt att föra ungarna på sköt till mommo och få en ledig-kväll med min man. Vi har såååå förtjänat det. Barn är ljuvliga, men man behöver avbrott ibland från dem...

  SvaraRadera