tisdag 7 februari 2012

Anonym!

Här får du kommentera!

20 kommentarer:

 1. Då gör jag väl det då!

  Ville bara egentligen säga att jag läser din blogg i mobilen och eftersom jag har en så jäkla crap mobil så är det himmelens besvärligt att kommentera blogginlägg. Så jag gör det typ aldrig.
  Men vet att jag gillar din blogg, du är en kul prick och har dessutom en supersöt son!

  Ha det gott. Over and out!

  Heidi i Skellefteå

  SvaraRadera
 2. Tack Heidi! Iofs var du ju inte anonym! Men tack iallafall!

  SvaraRadera
 3. Nu e ju saken den att jag aldrig skrev en recension. På frågan "vill någon skriva en recension?" svarade jag att jag kan skriva en, men den kommer inte att vara så bra eftersom jag inte gillade showen. Då kan du inte börja attackera mig föratt a)jag kommenterar som anonym och borde därför inte ens få se showen (alla är inte bloggare, jag kommenterar väldigt sällan och har inte en google+ account så brukar kommentera anonymt föratt det går hastigast, men förstår att detta är ett enorm problem i svenskfinland då alla måste känna alla!Jag heter Larissa, bor i helsingfors, vi har aldrig träffats och är knappast släkt. Känns det bättre nu att jag inte gillade showen?)
  och b)uttryckte min personliga åsikt, jag skrev väl aldrig att den allmäna åsikten är att det var dålig, utan att jag och mitt sällskap inte var så imponerade, och sade dessutom att jag vanligtvis gillar er stand-up. Kunde du då inte ta den komplimang som fanns där och låta resten gå? Skulle jag har skrivit en recension skulle jag bla ha sagt att där fanns en del jätte roliga delar, älskade slutet, men där emellan gick det i vågor, jag personligen tycker inte pedofili är något man borde skämta om, så den delen tyckte jag tex inte om. Tillräckligt ingående nu då?

  SvaraRadera
 4. Larissa: Nå ja. Nu känns det bättre.
  A: Jag hatar när man anonymt skriver att något är skit! (för att citera dig) Det är så enkelt att sitta i mörkret och skriva att att allt är skit. jag har inget emot att du inte gillade showen men om du skriver att det är skit så blir jag lite besviken. Det är som att jag anonymt skrev atgt jag tycker att du har ett fult namn! (det tycker jag inte men bara som ett exempel) Och det har inget att göra med svenskfinland. Det hade varit lika fegt att på finska skriva: toi oli paskaa.

  B: hur kan det vara en personlig åsikt om man skriver det anonymt? På rikitigt???? Men ja du har all rätt att inte digga showen. Men då tycker jag att man skall kunna berätta vad som inte funkade! Svenskfinland som är så litet och vi är ju inte bortskämda med någonting så om alla skrev anonymt om allt och dessutom skrev att allt e skit. Så kommer det snart inte finnas någo kvar. Det är dom där negativa kommentarerna utan någon konstruktiv krititk som kommer göra at snart jobbar alla på finska eller bara låter bli att göra nåt.

  jag tycker du har all rätt att ogilla när du vågar säga vad det var du inte gillade. Det tycker jag är strongt gjort. Det kan bara leda till bra grejer.
  Sen är jag av en annan åsikt om pedofilin. jag tycker inte att vi skämtar om pedofili utan tycker vi har en point. Vi säger ju att vi är emot pedofili. Sen att vi gör det humoristiskt är ju vårt sätt att kommunicera. Men om du blev illa berörd av det så var det inte meningen.

  Men redan detta känns bättre att ha en dialog med en besviken (denna gång) åskådare än att sitta och muttra för mig själv. Hoppas du kommer i framtiden o kollar på ståupp.
  Allt gott Larissa!

  SvaraRadera
 5. Hej! Jag brukar gilla det du gör så undrar om ni kanske möjligtvis har planerat kan komma till Vasa och köra de tio budorden? Det tycker jag sku vara en bra idè!

  SvaraRadera
 6. Ja, vi har funderat på det. Och hoppas det blir av. Hoppas redan till hösten!

  SvaraRadera
 7. jag diggade de 10 budo. jätte mycket. super bra. skrattade mest hela tiden. super bra att ni håller på skämtar om svensk finland och och hela geggan. fortsätt så!!! tack. jag är anonym. tycker inte det är något fel med att kommentera anonymt. förstås om man bara skriver det var skit och inte motiverar är det lite tråkigt. men med motivering tycker jag det är ok. man vill ju bara ge feedback. och vad gör man med ett namn som anna som var tredje ändå heter... anonymitet är helt ok. dessutom är det faktiskt lättare som larissa nämnde att välja anonym om man inget konto har.

  SvaraRadera
 8. så är det säkert. men om man sitter i buskarna och skjuter anonymt så gills det inte. Är det med? Om man kan öppet säga vad man tycker och varför man tycker så så kan man nog få vara anonym även om det e lite fegt. även om man inte har en blogg så kan man ju faktiskt skriva ut sitt namn.
  andré
  Sjukt enkelt.

  SvaraRadera
 9. Missar tyvärr er show i denna omgång. Men finns det en chans att se er på Europa-turné här någon gång snart, typ i Paris, London eller Zürich, där det bor flera tusen potentiella sympatisörer av vass finlandssvensk+nordisk stå-upp?
  Undrar vi här i Zürich. Tänk på saken!

  SvaraRadera
 10. Jag tycker du är skitrolig! Var och kollade på dig och Magnus Bethnér på Björnstugan i Örebro för några år sen när förväntningarna på Bethnér var större (my mistake) men du bräckte honom och var muchos roligare. Bra där. Ta dom där tie budorden till Örebro så vi får flabba läppen av oss igen, ok?
  /Mariette i Pennybridge

  SvaraRadera
 11. zurich: Ja ha ha. Ja där är vår kärnpublik. folk som flytt finland :)

  Mariette: Ja, jag minns den kvällen. Shit men det var länge sedan. Måste fan komma till örebro igen. Sjukt trevlig stad och bra folk! men univeristetsstäder brukar vara kuliga!

  SvaraRadera
 12. Ville först säga att jag tycker att du är helt fantastisk och awesome! :D

  Och sen undra jag att eftersom jag såg på Ögonaböj varje gång det kom och blev jätteledsen då det slutade, så undrar jag att varför slutade det?

  Och jag har sökt massor efter ett enda klipp från Ögonaböj, men det ser ut som om det inte sku ha funnits någonsin... :( Hittade inget på youtube heller :'(

  /Sadface :(

  SvaraRadera
 13. rebecca: tack. joo det slutade. vet inte själv varför! nej det finns inget på nätet av den showen. har inte själv någo av det på band. det var innan man kunde banda in grejer på digiboxen. kanske nån har?

  SvaraRadera
 14. Jag hoppas ni kommer till vasa och visar de 10 budorden, skulle vara aaaawesomeeee !

  SvaraRadera
 15. Skit i vasa, kom till Åbo. :)

  SvaraRadera
 16. jag hoppas vi kan göra både vasa och åbo!

  SvaraRadera
 17. oj, oj, oj Riitta Väisänen gav verkligen negativ kritik till "snuskitonni" i dagens Korkojen kera. Tycker själv att det är helt roligt, men det tyckte INTE hon...

  SvaraRadera
 18. Skulle du kunna vara snäll och berätta mig vad klaus suhonen hade på sin väggbonad. Jag tyckte det var väldigt bra när jag såg på showen men kan tyvärr inte längre komma det ihåg..

  Sen vill jag som anonym bara säga att jag tänker att du är très cool!

  SvaraRadera
 19. Andre du är den bästa komikern jag vet!! Sluta inte med lilla onsdag!

  SvaraRadera