onsdag 18 maj 2011

9/6 skall jag roasta denna man i Kuopio.

Han är bassist i Nightwish och jag vet inte så mycket om Gandalf Grå så om ni kommer på nåt elakt på ett roligt sätt att säga om denna man så skriv gärna en kommentar. Eller om ni har något elakt att säga om Nightwish. Han hade/har också ett band som heter Tarot. Men om ni har nåt så skriv. Tack!

8 kommentarer:

 1. Han är en fin man, men han brukar ha fula byxor. Tarot är hurja hemskt, du får nog många glada uppslag om du lyssnar en sång eller två.

  Och om du ringer Kjell Simosas kan du få reda på allt du behöver veta på några minuter.

  SvaraRadera
 2. Anne: jag känner inte honom. hmm. kanske jag kan fråga via dig detta?

  SvaraRadera
 3. Jag skickar hans nummer till dig och sen säger du bara att Anne rekommenderade att du ringer. Kjell blir ju bara glad om du ringer och frågar om något som han är expert på. Han svarar alltid utom när han är i sändning kl. 14-18. (Oftast ju då också, men rekommenderar ändå andra tider mera). Kjell har interjuat honom många gånger, så det är nog bra idé att du ringer.

  SvaraRadera
 4. jag såg tarot på nummirock år 1996, då spela dom på lilla scenen medan iron maiden (med blaze bailey som solist för det var då som bruce dickinson var ur bandet en tid) spela på stora scenen tillsammans med ett urvattnat helloween (!!).

  har man spelat på lilla scenen medan iron maiden med blaze bailey är på stora scenen kan man nog fan inte ta illa upp av nånting. men kanske du kan vrida om kniven lite i det såret?

  SvaraRadera
 5. Den elaka b. Roligt ju. jag kanske använder det! Blaze Bailey ha ha...

  SvaraRadera
 6. Tarot - Borde inte tarot-korten ha berättat för honom att bandet skulle suga röv?

  SvaraRadera
 7. Haha tommix, det var det första jag tänkte på också!

  SvaraRadera
 8. man börjar att må bättre om man inte visar åt hela världen sina könshår som växer på hakan? och ennu i färgen vit.

  och fast Janina Frostel är ens största idol så behöver man inte ha likadant hår som hon har.

  om man korrigerar dom 2 punkterna ovanför så behöver man inte önska sig att det var natt, utan man kan ta ut sig på dagen och gå bland folk, fast med solglasögon på så blir det mörkt.

  SvaraRadera