onsdag 14 juli 2010

Kanske dags att lägga bloggen i malpåsen nu. Alla verkar vara på stugor och resor och ingen tittar in längre.

Jag lämnar er med någonting riktigt somrigt!

15 kommentarer:

 1. Nä då André jag tittar in, men jag skriver inget...
  Hur mår du? Hur har du det? Vad vill du med ditt liv? Är du rädd för trädgårdstomtar eller mörker?
  Kram/ Regina

  SvaraRadera
 2. Jag är också här och ska kolla din blogg fast har lite sommar bråttom :) Cool that Kula Shaker! Var fani när jag hade min britpop period. Jei! Nice memories! Hur går det med dig? Jag tycker att min hjärna ska smälta. Det kunde vara lite skrämmande om mina tankar karkaisivat :I

  Marjaana

  SvaraRadera
 3. Tyvärr -måste jag nog tillägga, så är inte alla iväg på roligheter.. Istället roar jag mig med att läsa din blogg.
  Så fortsätt =)
  önskar dig en fortsatt fin sommar

  SvaraRadera
 4. Neeej!! Du skulle bara våga!...

  jag kör på i samma stil som Linn, att kasta ett öga på din blogg är en av dagens höjdpunkter.
  dessutom börjar alltid saker lukta illa i malpåsar...

  SvaraRadera
 5. Jag tittar in sgs dagligen men min hjärna har sagt upp kontraktet i hettan så jag har inte förmått kommentera. Idag har vi bara 25 grader i Åbo så nu orkar jag tänka igen. Men malpåsa bloggen om du känner för det - sen är det desto roligare då du plockar fram den igen!

  PS. Såg äntligen på sista avsnittet av Lilla onsdag igår, det var både kul och intressant!

  SvaraRadera
 6. André samma här:-)) Please, lägg inte bloggen i malpåsen. Om du bara har tid att underhålla oss med ditt roliga liv och bilder, så fortsätt! Alla har inte stugor eller sånt.. tillbringar mest tid i Helsingfors. Tog en 2 veckors tur vid västkusten (i Finland). En del av det var underbara dagar på en stuga vid havet, fint, fint!!:) I slutet av nästa vecka bär det av till samma stuga igen för några dagar:-) Nu tillbringat "fullt upp" dagar i hemmaknutarna. Dock utan jobb, men vad gör det när moder natur visar sig från den mest underbara sida! Sköt om dig i värmen! Akta dig för att få solsting.. Kanske stöter på varann i terassvimlet:)

  sommarhälsar, Sommarlady

  SvaraRadera
 7. Nej, lägg för guds skull inte ner! Jag läser så ofta jag kan men är lite slö på att kommentera så här i den tropiska värmen.. :)

  SvaraRadera
 8. Int nån paus med bloggande men tack för alla guldkantade afterwork bloggläsnings sessioner du har gett mig den här sommaren. Uppskattas i kubik! så snälla fortsätt :) pliiiiiis

  SvaraRadera
 9. Nej, nej, sluta inte!
  Okej, jag erkänner, jag har missat att kika in på din blogg vissa dagar, men en dag åskade det hela dan, en dag var jag tvungen att baka innan mjölken blev för gammal, och igår var jag helt utmattad efter att ha badat i fyra timmar, och dess utom gått hela vägen till och från badet i värmen!

  SvaraRadera
 10. Nå nu slutar han ju sÄkert. Kul då alla skriver att de har bråttom. Nästan komiskt. Jag röstar för att du inte fortsätter, André.

  SvaraRadera
 11. Vi dagliga läsare behöver lektyr, se så, blogga vidare! :)

  SvaraRadera
 12. Tack Andre så hjärtligt om Kirmot kvällen du är den bästa fr.Helena och hennes make som har blivit rätt så stadigt moppat av sin svenskan oc hassu aksentti

  SvaraRadera
 13. Men satan! Vikingarna! nykommen från de finska skogarna åsså får jag se det här.

  SvaraRadera
 14. Se så Tommix, upp med hakan. Vi är några stycken som gått ihop och ska se till att André får den hjälp han behöver! ;)

  SvaraRadera
 15. TACK ALLA FÖR ERA FIN KOMMENTARER OCH SOM NI HAR MÄRKT SÅ HAR JAG BÖRJAT LITE SMÅTT IGEN BLOGGA:

  SvaraRadera