lördag 31 mars 2012

lördag 24 mars 2012

Titta vad jag fick med posten!

i april o maj skall det filmas in för min del!

fredag 23 mars 2012

Fredag.

Ifall ni inte har nåt för er ikväll eller på lördag så kan ett alternativ vara att komma o kolla på mig o Stan Saanila i De tio budorden. Ikväll kl 19 och på lördagen 18:00 och 20:30. Vi har bara 9 shower kvar.

torsdag 22 mars 2012

Gratulis Gratulis!

Lilla Teatern var hyggliga! Så alla 11 som kommentera får komma (med sina vänner som ni nämnde) på teater på lördagen kl 20:30.
Maila era kontaktuppgifter till Lillan@lillateatern.fi och säg att ni deltog i tävlingen på min blogg och nämn ert bloggnamn.
Grattis och på lördagen ses vi!

hallå!

tävlingen e slut. Jag har bestämt mig!

onsdag 21 mars 2012

Nu på lördag kl 20:30!

De tio budorden på Lilla teatern i Helsingfors. Nu kan du vinna biljetter. Jag lottar ut 6 st fribare. Antigen så kommer du med en kompis eller två eller så kommer du ensam. Motivera bara varför du vill komma och hur många du vill ta med dig. Om det bli 3 st som vill ta en person med så prioriterar ja dem. Men hur som.

Tjoflöjt!

I dag skall jag köra upp till Kuopio för att köra lite ståupp på finska! Hoppas det blir skoj. Hoppas ni får en skön onsdag! Om ni bor i Kuopio så är giget kl 20:00 i restaurang Intro.

tisdag 20 mars 2012

söndag 18 mars 2012

Roligt idé!

Klicka för större bild.

lördag 17 mars 2012

Var ute o gick idag med sonen.

Han somnar direkt när vagnen börjar rulla. Jag passa på att köpa några vin på samma gång. Fan det känns lite skämmigt att gå och handla vin på Alko med barnvagn. Men liksom när skall jag göra det då? Så jag tänkte att så här göra alla i Sydeuropa så att varför inte jag.
Bilden är från några dagar sedan när vi hade sol.

fredag 16 mars 2012

Härlig fredag på er!

Här en min härliga o fina familj. De är nog det finaste som hänt mig!

tisdag 13 mars 2012

Lilla onsdag i kväll 21:30.

Det är en repris från ifjol. Jag snackar med härliga Monika Fagerholm! Kolla för det var fint o roligt.

lördag 10 mars 2012

De tio budorden! Vi har bara 10 shower kvar!

Vår scen! Tomt utan komiker o publik.
Så kom och kolla på oss. Sini sedan är det slut. Showen har blivit riktigt bra den ändras ju varje gång så alltid nåt nytt skämt och så. Men om ni har tid o lust så är ni välkomna.

onsdag 7 mars 2012

?

Först Beatles sedan Abba och nu Fredrik o Filippa? Fuck this shit!

Bar Nombre.

Tog några glas vin på Bar Nombre på Odengatan 36.
Ni som undrar var man kan dricka gott i Stockholm eller äta riktigt gott skall absolut pröva Bar Nombre. Trevlig personal och jäkligt fint o charmigt ställe.
Bra sortiment också. Så det blir mitt bar tips i Stockholm.

tisdag 6 mars 2012

Där någonstans bor jag.

Flög över Esbo innan vi landa i Vanda och jag såg Drumsö från flyget!

söndag 4 mars 2012

Tjoflöjt!

I dag är det söndag och lugna puckar. I morgon åker jag till Stockholm eftersom jag skall spela in två Extra extra. Och hem på tisdag. Mer vet jag inte.

lördag 3 mars 2012

Måste bara säga innan jag börjar sova att...

Comedy in the dark far helt sjukt roligt! Konstigt att stå i en kolsvart salong o köra ståupp för 200 pers och ingen ser nåt men jävligt roligt var det. All fokus är på vad du säger och inte hur du visar det. Bara rösten och hur du får med publiken med dina skämt. Måste göra om det!

fredag 2 mars 2012

Idag skall det spexas i Åbo på finska.

Först ett vanligt klubbgig kl 19 och sedan kl 22 en comedy in the dark. Alltså man kör ståupp i ett kolsvart rum. Har aldrig prövat på det tidigare men det skall bli kul. Måste ha material där man inte gör mycket miner o flaxar med armarna. (det är ju mitt varumärke att grimasera och röra armarna med hög hastighet upp och ner.) Så om du bor i Åbo och förstår finska så varmt välkommen.