söndag 28 februari 2010

Finlandssvensk metal. FINNTROLL varsågoda.

Ljudboken är klar för min del.

Har inte så mycket mer att komma med.
Förutom vi började med Magnus tävla vem som kunde vara snabbast med att starta och stoppa ett tidtagarur. Först var Magnus bäst på 0:00:00:08 sek sen fick jag 06 och sedan fick han 05. Men idag fick jag också 05. (bildbevis) Så det blev lika mellan oss eftersom båda är klara med ljudboken. HÖR DU DET MAGNUS!?! Du är inte bäst. There is a new sheriff in town.


Det är olika på olika tegelbruk!

Studion där jag gör ljudboken är lite skrämmande. En dödskalle och en tysk Mauser välkomnar en. Skall dit i morgon igen. Skönt att jobba där under dagens ljusa timmar.

lördag 27 februari 2010

+ grader i luften och snön börjar smälta.

Tror ingen vill ha den där snön i nacken. Varken från hustaket eller sopstationstaket.
Rätt så mycket har samlat sig där upp. Snön bara sitter och väntar på att någon går där under och sedan släpper den taget.
Har jobbar från 10-18 i dag. Och vid klockan 23 har jag ett ståupp gig. Jee. Hoppas er lördag också blir rolig! Puss o Kram.

fredag 26 februari 2010

Fredag i luften.


Hoppas ni har ett grymt veckoslut! Själv skall jag jobba lö-sö. Bläh!

torsdag 25 februari 2010

Lite kul!


Fick den av en Katarina. Tack. Klicka för större bild.

onsdag 24 februari 2010

Jessus

Har jobbat från 09-19:40. Caramba vad trött jag är. Måste nog snart gå och lägga mig. Har pratat hela dagen. Jag har alltså fortsatt läsa in "lära dig svenska" ljudboken. Hoppas er dag varit gemytlig med pussar, kramar och uppmuntrande ord!

Vilken morgon!

Skönt med en dag då det inte snöar och yr. Solen tittar t.o.m fram. Kan ju bli en bra dag. Nu skall jag iväg och jobba. Ha en skön onsdag!

tisdag 23 februari 2010

Snön tar aldrig slut!

Mitt köksfönster.
Sovrumsfönstret. För 12 dagar sedan hade jag gubbar som sopade ner allt från taket men nu är allt tillbaka igen. På en skala från 1-10 ligger mina vårkänslor på en etta just nu. Fattar ni sån jävla slaskig och blöt och geggig vår det kommer att bli när allt detta skall smälta? Det kommer vara äckligare än efter en Bukkake festival.

klockan är 07:30 upp och hoppa!

Nu skall jag åka till Yle och gräva vidare i arkivet. Nice. Apropå ärtsoppa: Vittu, det går dåligt för Finland i OS! Alltså inte så där att det är lite motigt utan riktigt skit. Det ser ut som att de ger upp under själva tävlingen. Som en ståuppkomiker som slutar tro på sitt material och efter femte skämtet går av scenen och skyller på att ryggen krampar.

måndag 22 februari 2010

Tjing tjong och hälsningar från YLE.

Har suttit med Thomas och sökt mera material för Lilla onsdag. Vi kollade också på vårt Islands material. Tja, vad skall jag säga. Lite för mycket allvar och lite för lite roligt är min analys. Men nåt går nog att använda. På bilden står Thomas och jag framför en geysir. Det var en rolig scen!

söndag 21 februari 2010

Kristian Segerstråle


Min kompis från Paipis (Sibbo) e stor i Polen. Eller iallafall på Tv där. Kolla här! Han har till och med blivit dubbad av en slö polsk man. Då vet man att man är stor när man blir dubbad i Polen. De har felstavat hans namn vilket inte är ovanligt om man är finlandssvensk. Kristian är en helt huippu typ som just nu bor i London. Har dock ingen aning om vad han talar om i klippet men antagligen om videospel och mobilspel för det är hans bransch.

lite söndag i luften.

Uff vilken seg dag i dag. Får inget gjort. Bläh. Men kanske måndag blir super duper rolig?

lördag 20 februari 2010

I dag har jag läst in texter för en" Lär dig Svenska" ljudbok.

Magnus var den rikssvenska rösten. Jag hade fixat giget till honom och jag är väldig tacksam att han tackade ja! Förutom att det var kul att ha någon man känner med sig var han var nämligen helt guru.
Här ser vi ljudkillen med ryggen emot, regissören/skribenten läser manus och Emma som spelar Magnus jobbiga flickvän i ljudboken. Vad roligt som finne att lära sig svenska genom att lyssna på en gnällig flickvän. Men det är kanske så det är att var finsk pojkvän? Vad vet jag. Vi hade i all fall roligt. På onsdag fortsätter vi. Då skall jag berätta på finska (som jag inte behärskar så bra) svensk grammatik (som jag verkligen inte behärskar). Living the dream. Just living the dream.

fredag 19 februari 2010

Här är den yngsta medlemmen i den Wickströmska maffian.

Han går ännu under arbetsnamnet Wilbur som stora syster hittat på men det lär skall bytas ut. Wilbur Wickström låter iofs kul om man är en seriefigur.

Penkkis!

Många lastbilar med glada och hoppfulla ungdomar. Här en bil med aningen bättre individer.
Plötsligt kom det en lastbil med enbart snö.

torsdag 18 februari 2010

Solsidan.

I morgon är jag med i Solsidan! Det är alltså komediserien på TV4. Jag har en liten roll där men den var kul att göra så hoppas den blev bra.

onsdag 17 februari 2010

Vi var på gott humör på Arlanda idag.

Shoppade en ansiktskräm till mig själv. Nu kommer mitt face bli så mjukt och fint. Har lite feber så hoppas kunna svetta ut det i natt. För har jobb klockan 09:00 i morgon. Hoppas er dag varit bra.

onsdag.

Tjing på er! I går roastade jag Johan Rheborg och det var ju kul. Sedan blev det lite tisdagsutgång. Nu har jag precis ätit hotellfrukost. Det var väl precis vad ni undrade?
Återkommer ifall det händer nåt.

tisdag 16 februari 2010

Ja då var två Roastar avklarade.

I dag roastade vi Claes Malmberg och Babben Larsson. Båda var helt bra men jag är inte så nöjd med min egen insats. Har inte varit så nöjd över vad jag presterad denna säsong. Kanske jag är för hård mot mig själv eller så är jag ärlig? Jag och Stan har jobbat väldigt mycket med att ha annorlunda material med oss varje roast. Så att det inte skulle vara som i fjol utan nya och fräscha infallsvinklar. Så det har vi gjort men det är klart att det kanske inte svängt live lika bra som ifjol men tror starkt på att det kommer svänga på tv. Så alles gut tror jag. Kom i morgon och glutta för då roastar vi Ernst Billgren och Johan Rheborg.

söndag 14 februari 2010

Ibland gör små saker en lycklig!

som t.ex. att det inte är min röda Volvo.

lördag 13 februari 2010

Hello

I går var jag på några öl med Magnus, Peppe och Thomas joina en sväng. För mig och Magnus blev då några till och några till tills klockan var halv fucking fyra på natten. Tiden går snabbt när man har roligt. Skoj var det så kan inte klaga.

fredag 12 februari 2010

Skall ta en öl med Peppe (som inte dricker) och Magnus som förhoppningsvis dricker!


Fredag i Luften hörrni Kids!

Hej och Tack!

Tack för alla fina gratulationer här på bloggen och sms jag fick igår. Det värmde!
Men nu måste jag rusa i väg på jobb. Ha en skön fredag!

torsdag 11 februari 2010

Sol gör en glad! Känns som det var länge sedan den tittade fram.

Något hemskt hände i natt!


I går var jag 33 och världen var min. Jag var lugn och på topp!
Men nu är jag 34 och min värld har raseras. Jag mår bajs och känner mig gammal. Fuck you cruel world!

onsdag 10 februari 2010

Aftonbladet!


Detta var deras inlägg! Helt as bisarrt att det var det enda han fäste sig vid. Inte att någon var rolig eller ens citera skämten rätt. Nej, Johan Glans rökte INNE! Stoppa Pressarna Johan rökte inne!

Nu åker jag mot Arlanda och sen hem till H:fors.

Skall ni ha nåt från taxfreen?

Roastarna i går!

Först ut var Johan Glans att bli roastad. (jag var inte med på den) Det var en helgjuten roastkväll. Jag tyckte att alla var riktigt bra. Publiken var med och det var elakt men varmt. Sedan roastade vi Henrik Dorsin. (den var jag med på) Jag tyckte det var kul men det kändes inte riktigt som att vi hade publiken lika med på den roasten. Det var bra känsla och mycket skratt men lite avvaktande stämning kanske. Jag är helt nöjd över min Dorsin roast men hade velat lite mera. Godkänt får jag men Dorsins försvarstal i formen av en kuplett var helt obetalbar. Fenomemenalt rolig var den. Hatten av!
Har inga bilder att visa eftersom jag inte tog några.

tisdag 9 februari 2010

Jag är med i Vintergatan på SVT.

Ni checka avsnitten här! Jag spelar rymdskurken Lennartsson. Mycket kul figur att spela.
Men kolla om ni har tid och lust!

I dag har jag filat på Henrik Dorsin Roasten med denna man. Kan bli kul kväll!


En Björnbuse.

måndag 8 februari 2010

Så här fin var jag under vår pilot inspelning.


Undrar om Kanalerna är intresserade av detta? Vi får hoppas!

Godmorgon.

I morgon blir det Stockholm och Roast på Berns. Kl 18:30 roastas Johan Glans och klockan 21:00 Henrik Dorsin. Kom och kolla! Biljetter finns här!
Hoppas allt annars är bra med er?

lördag 6 februari 2010

hi hi

lite Sverige Pussas och Kramas finns här! Den går som repris på kanal5.

Det fantastiska gänget bakom kameran i Lilla onsdag.

Thomas och vår sminkare Heidi.
Micke på ljud.
Pekka på kamera.
Erik på kamera nr 2. Karin fick jag inte med på bild men hon skötte om catering.
I går hade vi sista intervjuerna och en liten fest efteråt. I dag känner jag mig mosig. Men bra grejer har vi fått på band så kan bara vara nöjd!
Treflig Lögardag på Er!

torsdag 4 februari 2010

Fitta på flaska.

Japp. Det är det nyaste nya. Den tyska firman Viva Eros på finurliga webadressen smellmeand.com lanserar vaginaldofter. Alles gut! Men kolla deras öppningsvideo för hemsidan. WTF. (skippa inte introt)
Jag har aldrig velat lukta på en cykelsadel i hela mitt liv och vem är killen som tyckte att det kunde vara en bra grej att få lite synbarhet.

-Mamma, jag fick ett reklamfilmsjobb!
-Vad roligt. Vad är det för film?
-Jag spelar en personal trainer som hjälper ett snygg flicka att komma i form med hjälp av en motionscykel!
-Vad roligt. Är den lite romantisk?
-Nej, inte riktigt. Jag luktar på cykelsadeln när hon är klar?
-Varför luktar du på en hennes cykelsadel?
-Jag gillar tydligen svettig cykelsadel.
-Men du talar väl med henne i nåt skede?
-Inte ett ord! När hon cyklat klart tittar jag lite pillemariskt in i kameran samtidigt som jag luktar på cykelsadeln.
-Varför gör du det?
-För att jag gillar svettig cykelsadel.
-Synd att din far dog i cancer. Han hade varit stolt över dig nu!
-Ja, och kommer du ihåg hur min klassföreståndare alltid sa att jag aldrig kommer att uppnå någonting här i livet. Hi hi. Nu luktar jag på en svettig cykelsadel i en reklamfilm för Vulva original!
-Mormor kommer bli så stolt. Tänka sig, hennes barnbarn gör reklam för "fitta på flaska"!

Tja?

Så här blev det sedan att se ut i Mumindalen! Om ni minns ett äldre inlägg där jag bad om er hjälp.

Om dagens pilot.

Titta vad snällt och fint Johan Sköld skrev om piloten!

onsdag 3 februari 2010

tisdag 2 februari 2010

Min nya favvolåt!

Jaaaa!

Fick naturligtvis vingplatsen!

Nu åker jag till Stockholm.

Jesus, vad jag har snö utanför fönstret nu! Och mera kommer det hela tiden.
Ha en skön tisdag!
Apropå ärtsoppa så var förra inlägget lite roligt ifall man kan finska. Kokkeli är slang för kokain. Så blandningen kärnmjölkskokain lät ju "gott"!

måndag 1 februari 2010

När jag vill festa hela natten tar jag detta!

Hello partycentral! Put on some Lady Gaga!

i morgon blir det Stockholm igen.

Jiisus vad det yras fram och tillbaks över Östersjön. Skall filma in en pilot på onsdagen. I morgon skall vi fila och slipa på pilotmanuset. Hoppas det blir bra för annars vill ingen kanal ha den. Så kan hända att jag inte uppdaterar nåt förrän torsdag. (Om någon nu undrar eller har ledsamt?)

har inga bilder från Sverige men

har en bild på Peppe och Magnus som gjorde mig sällskap på lördagen när jag var hungrig. De är så söta ihop.

Hilsen från Stockholm och nu är jag hemma igen

men vittu vad Sverigebåtar suger.