lördag 30 januari 2010

Nå!

Tydligen är mina inlägg inget för folk att kommentera. (bitter gubbe sjukan)Återkommer nästa vecka. Men under tiden kan ni njuta av denna sida! Flightradar24.com! Då kan ni leka att det är antingen ni som åker i väg eller så är det kanske nån av era kompisar som kommer på besök? Eller titta på mig när jag flyger till sthlm i morgon kl 9:30.

fredag 29 januari 2010

Om ni är morbida på ett bra sätt!

kolla denna sajt! Ifall ni vill göra en grave hopping på nästa semester? Kanske föra blommor till den som fick er att somna när ni som tonåring satt i hemarrest! Eller kanske föra blommor till den som sjöng när ni fick uppleva er första hand job? Kanske ni fick den eller gav den? Den som sjöng är kanske ändå värd en blomma?

Fick i uppgift att säga vem är vem i kändis sthlms mumindal! Vad tror ni? (hjälp mig!)

MUMINFAMILJEN OCH VÄNNER

Mumintrollet
Johan Glans

Han är ett älskat muminbarn med rund mage och rund nos, omväxlande ett barn som behöver sin mamma, och en modig hjälte som i ”Kometjakten” utan att blinka ger sig in i en livsfarlig strid med den farliga köttätande växten av släktet Ango stura, som hotar Snorkfröken.

Muminmamman
Pernilla Wahlgren

Hon har alltid sin handväska med sig. Där har hon allt som kan behövas i ett krisläge: plåster, magpulver och sånt. Ständigt lugn och ständigt närvarande brer hon smörgåsar, förlåter allt och låter familjens behov gå före allt annat. Men i ”Pappan och havet” ledsnar hon, målar sin egen trädgård på väggen i fyren och går in i den för att få vara i fred.

Muminpappan
Robert Aschberg

Han seglade i sin vilda ungdom på husbåten ”Haffs årkestern” (omskrivet i ”Muminpappans bravader”) med bästa vännen Fredriksson, Råddjuret och Joxaren. Han råkade ut för Hemulens Moster, en klippdass med ovanan att gnaga på allt, en självhärskare och ett Ö-spöke, som förgäves försökte skrämmas.

Snorkfröken
Michael Bindefeldt.

Hon har en vacker fotring och blir fullständigt förtvivlad när ett gäng elektriska hatifnattar råkar bränna av henne pannluggen. ”Enligt min mening är Snorkfröken storartat kvinnlig, gudomligt oskyldig, kurvig som Marilyn Monroe – om än på andra ställen – en av de mest älskvärda hjältinnor jag känt”, skriver den brittiska författaren Margery Allingham i förordet till Juhani Tolvanens ”Vid min svans!”, en bok om Muminserierna.

Lilla My
Sahara Hotnights

Hon är Mymlans minsta dotter, och så liten att hon gärna gräver sig in i nystan och sitter ovanpå bordet när hon äter. Hon är mycket saklig och klarar sig utmärkt på egen hand. När hon upptäcker vintern i ”Trollvinter” lär hon sig omedelbart åka i backarna på Muminfamiljens silverbricka, i en skiddräkt förfärdigad av tehuvan.

Snusmumriken
Magnus Carlson (weeping willows)

Han spelar munharmonika och tycker varken om ägodelar eller förbud. Han bor i ett tält och vandrar söderut om vintern, en ensam nomad. I ”Farlig midsommar” blir han plötsligt till sin förfäran familjefar åt tjugofyra skogsungar.

Too-ticki
Robyn

Hon är den enda som verkligen är direkt avritad ur verkligheten, med sin riktiga mössa och randiga tröja – hon är Tuulikki Pietilä, Tove Janssons livskamrat.

”Allt är mycket osäkert, och det är just det som lugnar mig”, säger Too-ticki i ”Trollvinter”.

Tofslan och Vifslan
Soran Ismail och Özz Nujen

De dyker upp i ”Trollkarlens hatt” och talar ett eget språk. De har med sig en kappsäck, visar det sig, en kungsrubin som är det vackraste någon har sett. De ”hittar” också Muminmammans handväska när den har kommit bort, och lämnar motvilligt tillbaka den. ”Men det var brasla att sovsla i de små fickslorna”, konstaterar Vifslan.

Filifjonkan
Blondinbella

Hon är rädd och pedantisk och vill ha allt i ordnade rader för att inte tappa kontrollen. Hon blir högst ogillande inför Muminfamiljens lätt kaotiska liv, där allt kan bli äventyr och man gömmer disken under sängen när man inte vill diska.

Hemulen
Leif Pagrotsky

Muminfamiljens vän är en tämligen fridsam Hemul, som först samlar frimärken och sedan växter. Han är fantasilös, ordnande och tråkig, och av någon outgrundlig anledning alltid klädd i klänning. I ”Trollkarlens hatt” råkar han ut för en aggressiv skock hatifnattar och måste klättra upp i en stolpe för att rädda sig.

Skidåkarhemulen
Johan Rheborg

Han finns bara i ”Trollvinter” och är en energisk vintersportare som dyker upp i Mumindalen och försöker inspirera alla att försöka sig på skidor, skridskor och annat. Han är gåpåig och tröttsam, men det finns absolut inget ont i honom. Han kan bara inte förstå varför inte alla vill ägna sig åt uppfriskande aktiviteter hela tiden.

Sniff
Alex Schulman

Han är ett litet djur som blir adoptivson i Muminfamiljen. Han är mycket rädd i böckerna, medan han i serierna tvärtom är den som driver på Mumin. Fast bara när det gäller att tjäna pengar. Sniff är hjälplöst kär i dyrbarheter som han helst vill ha för sig själv, vilket oftast ställer till det för honom.

Mårran Carolina Gynning

Hon är iskall och ensam. Hon dras till ljuset, men kommer hon åt det sätter hon sig bara på det så att det slocknar och fryser. Där hon drar fram fryser marken och alla växter. I ”Pappan och havet” följer hon efter Muminfamiljen till ön på en bro av is, och lär sig äntligen att se lampljuset utan att sätta sig på det.

torsdag 28 januari 2010

Min arbetsvecka i ett inlägg.

Först snackade jag med Ulrika Bachér. Hon har en super fin och estetisk blogg HÄR!
Sen var det Magnus Silfvenius tur. Han har också en blogg där han bloggar på finska. Den finns här och är kul!
Båda gästerna var super roliga att snacka med. Det kommer bli fina program. Jag skall faktiskt vara helt ärlig och säga att alla våra gäster hittills varit helt kanoners. Edith Holmström, Sonja Kailassaari, Eva Whalström och Kim Herold skall också ha ett tack för att de ville vara med och för att de bjussa på sig själva. (jag glömde ta bilder med dem) Så är på toppen humör och ser fram emot nästa vecka då vi har våra sista intervjuer med Monika Fagerholm och Andrea Reuter.
Hoppas era jobb/studier är lika kul som mina dagar varit denna vecka.

onsdag 27 januari 2010

Finska Ladies Night!


(från "fredag hela veckan")
Tack till hannapaj för klippet!

tisdag 26 januari 2010

1 års jubileum.

I dag har jag bloggat exakt 1 år. 549 inlägg hann det bli och många nya vänner via bloggen. Tack för det. Hoppas ni har det bra var ni än befinner er i världen!

(trots bister min är jag glad)
Puss o kram
André

måndag 25 januari 2010

I morgon börjar vi filma!

Studion där Lilla onsdag filmas in! Bilden tagen från min intervjufåtölj. Så detta är vad jag ser när jag filmas in.
Detta är vad jag ser om jag inte tittar mitt intervjuobjekt i ögonen.
Och detta är vad ni kommer att få se. Förhoppningsvis med människor. I dag hade vi också team möte. (jag, thomas och de som jobbar bakom kameran) Ett skojigt gäng är vi så det kommer bli superkul att börja jobba på riktigt i morgon.

Guldbaggegalan och Humorlandskamp!

Guldbaggegalan tänkte jag titta på i kväll enbart för att Johan Glans leder spektaklet. Den går klockan 21:00 (finsk tid) på SVT1 eller SVT World.
Johan Glans kommer också den 15-17 april till Finland med Ola Söderholm. Då är det nämligen den traditionella Humorlandskampen! Läs mera här!
April känns nog jävligt långt borta men tänkte bara påminna er om den. Så får ni kanske en vårig känsla bland minusgrader och snö?

söndag 24 januari 2010

Eftermiddagspizza på Rivoletto!

Klart en av, om inte den bästa Pizzerian i Helsingfors. Rivoletto på Albertsgatan blev dagens morgonmål/brunch/lunch/matställe.
Det blev en pizza som gick under namnet Palermo.
Lite Rucola var inte helt fel.
Gillar också Rivolettos pizzaknivar. Pröva om ni har tid och lust. Menyn finns här!

lördag 23 januari 2010

Info om årets Roast finns här

OCH HÄR!

9 februari 18.30: JOHAN GLANS
I panelen: Håkan Jäder, David Batra, Fredrik Andersson, Petra Mede, Henrik Schyffert, Nour El Refai

9 februari 21:00: HENRIK DORSIN
I panelen: André Wickström, Petra Mede, Robin Paulsson, Måns Möller, David Batra, Michael Segerström

10 februari 18.30: ANNIKA LANTZ
I panelen: Ann Westin, Petra Mede, Zinat Pirzadeh, Marika Carlsson, Cilla Domstad, Babben Larsson

15 februari 18.30: CLAES MALMBERG
I panelen: Lennie Norman, André Wickström, Ola Söderholm, Felix Herngren, Soran Ismail, Henrik Hjelt

15 februari 21.00: BABBEN LARSSON
I panelen: Felix Herngren, David Batra, Lennie Norman, Petra Mede, Messiah Hallberg, André Wickström

16 februari 18.30: JOHAN RHEBORG
I panelen: Peter Wahlbeck, Andres Lokko, Henrik Schyffert, André Wickström, Magdalena In de Betou, Özz Nûjen

16 februari 21.00: ERNST BILLGREN
I panelen: André Wickström, Peter Wahlbeck, Fredrik Andersson, Thomas Järvheden, Ann Westin, Henrik Schyffert, Hasse Brontén

På med Fred Perry och Doc Martens och sedan kolla fotboll och dricka kopiösa mängder öl

Nu är jag hemma igen.

jag gick till Wayne´s Coffee på Boulevarden och försökte skriva lite. (4,80 euro är inte alls för mycket för en latte och nej, det finns inte mycket luft i det priset) Fick egentligen inget skrivet men vad gör det. Mycket barnfamiljer på Waynes eller en barnfamilj och resten var mammor med sina avkommor. Sällan man ser en pappa med sitt barn på café. Nå, sen gick jag ut en sväng och det var kallt som i en eskimorumpa. Och nu är jag hemma. Tristess är dagens tema helt klart.

Kanal5 har lagt ut bonusmaterial på grejerna som inte kom med i programmet. Kolla här!
Vissa var ju roligare än jag kom ihåg.

kanske jag måste gå ut en sväng fast det är lördag.

Ja, jag gör det. Denna dag känns redan nu deprimerande eller så är det för att jag lyssnar på Slayer? Jag går ut o tittar.

fredag 22 januari 2010

Oneliners så innihelvete

Äntligen prövade jag på La Torrefazione.

Och det var en bra frulle för 11 bugis. Det finns alltså två att välja på. Jag valde den ohälsosammare med croissant, brieost och smör. Jag var mycket nöjd. Och om man gillar att tala svenska och gillar att bli betjänad på svenska även om modersmålet vore finska så går det hur bra som helst på detta café. Rekommenderas varmt av männen bakom Lilla onsdag.
Plus att med ett konstigt och obegripligt namn håller man alla idioter och socialt handikappade människor borta. (tror jag)
-Skall vi gå till den där le tårri fasi one..?... vittu vi ses på kafka.

torsdag 21 januari 2010

Doug Stanhope

i BBC 4 programmet Charlie Brooker´s Newswipe. Enjoy:

Soran Ismail har problem!

Aldrig bra att visa upp hur svag man är. Nu skall Herr Nilsson få sig så det twittrar om öronen!

onsdag 20 januari 2010

Skulle ni skriva råa och elaka skämt med denna man?

Det gör jag nästan dagligen. Och det är inte helt fel kan jag berätta. Roast på Berns II kommer bli så elakt och politiskt inkorrekt så svaga, halta, lytta och känslovrak kommer flytta från Sverige. Nå, till mitt försvar kan jag säga att jag fittas med ett stort och varmt hjärta.

Tjing

Jag har gjort det öppet att kommentera på bloggen ifall det varit svårt för några tidigare. Ni som är anonyma kan ju gärna lägga ett litet bokmärke efter.
Jäklar, lade mig 22:45 igår. Det måste vara tidighetsrekord för mig. Jag ugglar oftast hela natten. Skönt att vara pigg på morgonen istället. Kollar på The Voice och slås av att finska musikvideon är väldigt dåliga. Bandet eller sångaren står i nån hall och sjunger/spelar och så finns det en sidohandlig som inte har nåt med låten att göra. Det värsta med musikvideor är när de försöker engagera sig i moraliska frågor eller stå upp för de svaga i samhället. Vi tjänar en mille om året och ajjo, det är synd om de fattiga.

tisdag 19 januari 2010

Norge i september.

Då var det klart. Skall kör lite ståupp i Norge men inte i vår som jag hade hoppats utan i september. Nå, vackert så. 14/9 i Oslo, 15/9 i Bergen och 17-18/9 i Oslo.
Så här ser Norge ut. Norge är en monarki. Prinsessan Märtha-Louise tror på änglar. Det är ju balanserat.
På bilden ser vi en liten kille eller en ful tjej som tutar i en strut för det är 17 maj.
Men trots sina brister och turen att ha olja är norrmännen väldigt trevliga och det är skoj och gøj att köra ståupp i Norge. Vi ses i september i ishockeyns Meckor Oslo och Bergen.

Sista dagen på Yle arkiven för ett tag. (hoppas jag)

Vi hittade inte så mycket lyxigt i dag.Mest tråkigt skit blev dagens saldo. Men nu har vi material att jobba med. Nästa vecka börjar vi intervjudelarna så får ta och fundera ut bra frågor nu till våra fantastiska gäster.

måndag 18 januari 2010

Roligt ju!

ct>
La den nya länken hit!!!!!

Då var Tammerfors gjort!

Vi fick allt slipat och putsat i översättningen och det blev riktigt bra. Så är väldigt nöjd med dagens dont. (dont e danska och betyder arbete).
På väg till Tammefors. Tåg är spännande transportmedel.
Tammerfors visade sig från sina gråa och daskiga sida i dag. På vägen hem satt jag och skrev på Roasten. Kom på några roliga grejer tror jag. Nu dricker jag kaffe och förbannar mig över att jag inte kom ihåg att gå till Akademen efter papper till min printer. Men nu orkar jag inte göra det. Jag är full av den sjunde dödssynden märker jag. Hoppas er måndag var rolig och fylld med energi och ljusröda saker som låter trevligt.

Tammerfors.

Nu skall jag till Tammerfors och Tampereen Työväen Teatteri. Jag skall jobba med monologen jag översatt. Ha en skön måndag. Fortsättning följer.

söndag 17 januari 2010

Minus 8 ungefär

säger min termometer. Grått och tråkigt väder tycker jag också att det är. Men söndagen är fylld av glädje och gamman. (hoppas jag)
Vi i Finland kan också hjälpa människorna på Haiti! Skicka sms HAITI till 173 175. (10 euro meddelande.) Mycket enkelt men till stor hjälp.

Hjälpa André inlägget.

Jag skall alltså Roasta Henrik Dorsin, Babben Larsson, Claes Malmberg, Ernst Billgren och Johan Rheborg. Har ni tankar om dem eller vet nåt smaskigt om dessa kulturarbetare så kan ni kommentera. (Tommix detta inlägg är riktat till dig antar jag)
Henrik Dorsin
Barbro "Babben" Larsson
Claes Malmberg
Ernst Billgren
Johan Rheborg

lördag 16 januari 2010

Jag och Biggles.

Var och käkade på Rafla i dag. Deras lammköttbullar med vitkökssås var superb! Check´em out! Nu skall jag börja jobba lite. Har för mycket energi i mig så jag är lite mer rastlös än fokuserad. Så här ser jag ut då:
Jag känner mig som Biggles. Hans filosofi passar förresten in på att göra ståupp i Finland. "När man flyger, så är antingen allting som det ska vara eller också är det inte det. Är allt som det ska, behöver man inte oroa sig. Är det det inte, kan två saker hända. Antingen störtar man eller också störtar man inte. Störtar man inte, så behöver man inte oroa sig. Störtar man, så inträffar ettdera av två ting. Antingen blir man skadad eller också blir man inte skadad. Är man oskadad finns det ingen anledning att oroa sig. Skadas man så inträffar ettdera av två ting. Antingen repar man sig eller också dör man. Repar man sig behöver man inte oroa sig. Dör man kan man inte oroa sig."

Så här ser Biggles ut med mustasch när allt har gått bra och han inte oroar sig.

Gräset är grönare på andra sidan.

Då var det lördag då. Gudmund har namnsdag i dag ifall det finns några Gudmunds kvar? Har inga planer förutom att jag borde skriva på de där TV-programmen.
Hitta denna grej i HBL. Jag vet inte men någonstans gillar jag denna sorts civil olydnad. (Det är ju inte Mahtama Gandhi civil olydnad men lite.) Kolla också hur Hufvudstadsbladet har en egen rubrik för detta scoop. För att få det lite mer spännande och lagbrytande så har de chockrubriken "DROGER". Det händer helt klart för lite saker av nyhetsvärde i detta land.

fredag 15 januari 2010

Grävt i Yle:s arkiv.

Vi hittade en FST pärla. ABC i ADB från typ 1984. Satan vad jag skrattade. Men annars är det tungt att titta på gamla program. De är sävliga som man är efter rökheroin. Dessutom tackade jag JA till en Roast till. Skall roasta Johan Rheborg. Det var ju ett smart val när jag annars också inte har tillräckligt med material till de andra. Men det blir nog bra. Rheborg är jobbig på det visat att jag gillar vad han gjort och jag tycker han är en jäkligt bra skådis och komiker. Han har tokigt hår! Är det roligt?

torsdag 14 januari 2010

jag ångrar mitt rökheroin inlägg (som var meningen som ett skämt)

Har fått e-mail där människor uppmanar mig att genast sluta med heroin. Min mamma skriver till mig: "Vad är rökheroin? ännu värre än sprit eller? "
Tala om ett skämt som missa sitt mål ordentligt. Nå, det kändes kul när jag skrev det men nu känns det som om jag hamnat i Nürnbergrättegången.

Torsdag.

Kommer se ut som onsdagen. Skriva Lilla onsdag och sen skriva på Roast på Berns. Vittu, alla dagar börjar bli likadana.

onsdag 13 januari 2010

och nu känner jag för detta igen.

oj oj oj

Pröva precis på rökheroin. Nu snurrar det i huvudet på mig. Får inte bli beroende av det här.

Roast på Berns 2010

I dag har jag suttit med Stan över tre timmar och spånat på skämt till Roast på Berns. Fan vad svårt det är. Jag skall roasta Henrik Dorsin, Babben Larsson, Claes Malmberg och Ernst Billgren. Jag vet inget om dessa människor egentligen. Wikipedia är inte nån humorgruva heller. Nåja, nåt blir det väl av det. Sista halvtimmen var det bara underlivshumor eftersom Stan inte under sina 41 år på jorden fattat att engelska ordet ice rimmar på bajs. Ja, ni kan lista ut resten. Nu vet jag inte vad jag skall göra. Kanske pröva rökheroin?

Trevligt igår!

Musslorna var utsökta och vinet förstod jag var superbt. Jag drack alkoholfri öl och njöt av av sällskapet. Pate och Jonte är fina kompisar.
Innan jag gick på middag så gjorde jag lite snöarbete på terassen. Det kändes lite roligt att köpa en spade och sedan mocka lite snö. Nu skall jag skriva Lilla onsdag och sedan lite Roast på Berns.

tisdag 12 januari 2010

Ibland och i rätt ljus är Helsingfors riktigt vackert!


Nu skall jag på middag. Det bjuds på musslor.

Lite tisdagsmusik med Best Coast.


Finns ingen musikvideo till denna låt så denna med rörliga bilder är roligare än inge alls. enjoy!

måndag 11 januari 2010

En måndag gjort flera kvar.

Dubba i 6 och en halv timme på ruti (rutten) engelska och det blev helt ok sa de som hade beställt jobbet. Eller det sa de inte utan de sa att de var nöjda och att det blev bra. Sedan åkte jag hem via butiken väsä lite mat och kolla på två avsnitt av House. Nu dricker jag kaffe och lyssnar på Ben Harper och borde skriva på Roast på Berns men min hjärna är helt tom på elakheter. Känner mig enbart snäll just nu.

Godmorgon.

Då är det måndag i luften. Herriguud vad trött jag är. Nu skall jag dubba lite animationer på engelska. Ja, det känns lite vanskligt att jag dubbar med mina bajsiga engelska men det skall jag i alla fall. Hoppa ni får en trevlig måndag.

söndag 10 januari 2010

Jag är älskad

I natt fick jag ett sms från Island där det stod ...I love you. Ah, vad trevligt eller hur. Nja. Det stod så här: I´m drunk...and I love you. Och det var från en kille. Så jag står högt i kurs bland fulla män på Island.

lördag 9 januari 2010

Lördag i luften!

WTF!

Vuxna människor eller lågstadiebarn som inte fått fredagsgodis? Såna här clowner borde få en omgång med pappas rem.

Ut och gå lite kring Kronohagen.

Soligt och kallt var det men nu känns det skönt att var hemma och inne igen. Tog en bild över Hagnäs. Annars har dagen inte bjudit på några överraskningar. Känns som om jag borde göra något men jag har liksom glömt var det var. Ja ja.

fredag 8 januari 2010

Är det bara jag?


Som tycker att det är hemskt att se en av världens roligaste män göra reklam för elgiganten? Han gör det tydligen i hela Norden. För i Finland säger han ju thank God för Gigantti. (eller Gigaanti som han uttrycker det.) Det hemskaste är ju att de ser så hemlagade ut och inte är värst roliga. Hoppas John får mycket pengar så han kan sluta göra såna här hemskheter!

Mitt sovrumsfönster har isat.

Ett i mängden av dessa naturfenomen det inte finns någon förklaring på!

torsdag 7 januari 2010

Jobb jobb jobb gör André till en trist pojke

Hade så fina intentioner att skriva och jobba hårt i dag. Blev pannkaka av allt. Hade ett trevligt lunchmöte med Klaffen men efter det har jag inte fått något gjort. Borde skriva på olika sketcher men känner mig 100% draglös. Satans vita månad.

Ja, ja jag har fel i huvudet men detta finner jag roligt.


Godmorgon på er alla förresten!

onsdag 6 januari 2010

Dagens första konsert avklarad. One to go!

Så här ser jag ut i pingvindräkt.
Tråkigt som fan att sitta och vänta i lilla rummet. Men musiken är fin och Tarja Halonen såg ut som om hon skratta till mina skämt. Fick faktiskt magiskt stora applåder idag på matinén. Roligt ju. Hoppas den sista ikväll också blir kul.

Tjing tjong och trettondag på er.

I dag blir det exakt samma sak som igår men två gånger. En konsert klockan 14 och en klockan 19. Republikens President Tarja Halonen skall komma på matinén så måste hitta på nåt roligt att säga om det. Eller så skiter jag i det. Det enda jobbiga är att jag blir tvungen att ta på mig fracken två gånger idag. Jobbigt att vara konstnär. Hoppas er lediga dag blir kulig.

tisdag 5 januari 2010

I dag ledde jag en symfoniorkester

Det var alltså den sedvanliga Strauss konserten på Finlands Nationalteater. Detta var tredje gången jag var involverad.
Så här såg det ut innan ridån gick upp.

Och så här när man står där. Nu är det ju inte jag på bilden eftersom jag inte kan stå där och samtidigt ta en bild på mig själv från publiken. Mannen på bilden är dirigenten Atso Almila. Det är en maffig känsla när en hel orkester följer vad du gör. Det var en rolig kväll.

Detta är känslan bakom scen innan man skall upp på scen.

Godmorgon.

Mitt köksfönster idag morse.
Terassvyn idag morse. Det är minus 10 grader, snö och solen tittar lite fram. Känns trevligt. Kan bli en bra dag.

måndag 4 januari 2010

Jag känner för lite Led Zeppelin+Elvis+Reggae.


DREAD ZEPPELIN

Det blev kaffe med Peppe.

Var tvungen att gömma Peppe bakom koppen eftersom hon inte kände sig photo chenik. Det var trevligt som vanligt och vi hann tala om allt mellan luftfuktare, alkohol och arga finlandssvenskar. Not bad på en timme. Ajjo och lite om droger.

söndag 3 januari 2010

Satan anamma

med denna konstanta förkylning och kölden som gör att man måste bära mössa och ha en konstant bad hair day. Prkl! Dagens plus blev Bar9:s tom yang gung soppa med räkor som värmde och öppnade näsan för en stund.
Dagens kamning:
Min frisyr är som en 80-årig tants hår på långvården efter eftermiddags tuppluren precis innan blöjbytet. Nice.

lördag 2 januari 2010

Sjuk

Argh. Är fortfarande sjuk. Så ingenting har egentligen hänt som är värt att nämna. Huvudet fyllt med cement känns det som. Hoppas ni är friska.

fredag 1 januari 2010

Gott Nytt 2010!

Nu börjar en vit månad. Det är ungefär mina nyårslöften. Sen skall jag försöka att jobba lite mindre än förra året. Hoppas mina löften håller.